joomla stats

LaVita Publishing voor de mooiste lesbische boeken

Kim Baldwin & Xenia Alexiou winnen prestigieuze Lambda Award

Kim Baldwin (r) en Xenia Alexiou in AmsterdamApetrots zijn we op ‘onze’ auteurs Kim Baldwin & Xenia Alexiou: ze wonnen een Lambda Award, de belangrijkste Amerikaanse prijs voor LGBT-literatuur. Kim & Xenia wonnen de Lambda in de categorie Lesbian Mystery voor Dying to Live, het vierde deel in de Elite Operatives actiethrillerserie. Dying to Live speelt zich af in de Colombiaanse jungle, waar special agent Fetch infiltreert in de FARC om gijzelaars te bevrijden.

Vorig jaar werden Kim en Xenia al finalist in dezelfde categorie, met Missing Lynx, dat onlangs onder de titel Ontmaskerd in het Nederlands verschenen is bij LaVita Publishing. Kim en Xenia zijn dolblij met de prijs: Kim noemt het "het meest fantastische dat je kan overkomen" en voor Xenia is het "een droom die uitkomt".

De Elite Operatives Serie wordt in het Nederlands uitgebracht door LaVita Publishing.

Tot nu toe verschenen in de serie:

 

Dubbel doelwit (Lethal Affairs, werd tweede bij de Nederlandse verkiezing Beste Lesbische Boek in 2010)

Explosieve erfenis (Thief of Always, winnaar Golden Crown Literary Society Award voor Best Romantic Suspense/Intrigue/Adventure 2010)

Ontmaskerd (Missing Lynx, finalist Lambda Literary Awards 2011, winnaar Golden Crown Literary Society Award voor Best Romantic Suspense/Intrigue/Adventure 2011)

Delen