joomla stats

LaVita Publishing voor de mooiste lesbische boeken

De onberekenbare geometrie van de liefde

Susana Guzner

De onberekenbare geometrie van de liefdeDe jonge vertaalster María keert na een verblijf in Italië terug naar Madrid. Op het vliegveld van Rome ontmoet ze de mooie, raadselachtige en ongrijpbare Eva. Ze voelt zich onmiddellijk hevig tot haar aangetrokken. Een bommelding op het vliegveld dwingt hen terug te gaan naar de stad, waar ze wachten op een nieuwe vlucht. Dit is het begin van een hartstochtelijke liefdesgeschiedenis.

Het hedendaagse Madrid, de portrettering van de personages en de levendige, actuele en intense dialogen maken van De onberekenbare geometrie van de liefde een diepgaand, overtuigend en boeiend verhaal. De plot beperkt zich niet tot de seksuele geaardheid van de hoofdpersonen, maar verdiept zich in de intrigerende relatie die tussen hen ontstaat.

In Spanje is het boek niet voor niets uitgegroeid tot een regelrechte cult-hit: het is een intrigeroman, bijna een ‘histoire noire’. Het verhaal dat met vaste hand, intelligentie en ironie geschreven is, leest als een liefdesthriller. Via de verwikkelingen in deze onstuimige en gepassioneerde relatie leidt De onberekenbare geometrie van de liefde naar een onverwachte ontknoping. De subtiele aanwijzingen die in het verhaal verweven zijn, houden je tot de laatste bladzijde geboeid.

De onberekenbare geometrie van de liefde – Susana Guzner
ISBN 978 90 808722 3 3
NUR 301, Roman
320 pagina’s
Prijs van € 21,95 voor € 17,50

De onberekenbare geometrie van de liefde – Susana Guzner
ISBN 978 90 79556 24 3
NUR 301, e-book
Prijs van € 17,95 voor € 14,95

Over Susana Guzner

Lees hier de recensies
Lees hier de interviews met Susana Guzner

Delen